Shpërndaje  Web Faqen e radios Ne Facebook 

 KONTRIBO PËR RADIO
KONTRIBUTI
KONTRIBO NË RADIOKNAQU.GNX.AT
QË SË BASHKU TA MIRËMBAJMË 
KONTRIBUTI JUAJ SIPAS MUNDËSIVE 
 

+377 (0) 45 361 914

gallery/2tele
Reklama

Cmimorja per reklama ne RadioKnaqu.Gnx.at

Madhesia e reklames, qe publikohet ne faqen kryesore te RadioKnaqu.Gnx.at edhe ne rubrikat tjera …

reklama486x60

Cmimi Reklamas 486 x 60 Pixel

1 Muaj - 30 Euro | 3 Muaj - 90 Euro | 6 Muaj - 180 Euro | 12 Muaj - 360 Euro

reklama728x90

Cmimi Reklamas 728 x 90 Pixel

1 Muaj - 30 Euro | 3 Muaj - 90 Euro | 6 Muaj - 180 Euro | 12 Muaj - 360 Euro

reklama336x280

Cmimi Reklamas 336 x 280

1 Muaj - 30 Euro | 3 Muaj - 90 Euro | 6 Muaj - 180 Euro | 12 Muaj - 360 Euro

Publikimi i reklames juaj behet sipas marreveshjes dhe kryerjes se pageses! Per ma shum informata ne tel: 377 (0) 45 361 914

Tel: +377 (0) 45 361 914
Ju Po e Ndegjoni Radio Knaqu Live Zeri i Muzikes Shqipe Ju Deshirojm Disponim Sa Mat Mir Pran Valve Te RadioKnaqu.Gnx.at
gallery/ads-reklama-juaj
gallery/reklamo
gallery/download